Levertijd 2-3 Werkdagen Gratis verzending boven €40 Gratis retourneren binnen Nederland

Idee & Inspiratie

Ongeveer een jaar geleden was ik, Bas, in de stad op zoek unieke pakschoenen. De schoenen die ik kon vinden waren niet erg speciaal. Bovendien kosten deze schoenen al gauw honderden euro's. Naar mijn idee zouden deze schoenen een stuk specialer én betaalbaarder moeten zijn. Dit was direct de dag dat ik begonnen ben om nieuwe betaalbare designer schoenen te ontwikkelen. Bij Lureaux begrijpen we hoe belangrijk het design van de schoenen is en daarom werken we alleen met modebewuste designers.

Onze Lureaux Shoes designs variëren van speciaal tot buitengewoon en alles daar tussenin. Lureaux Shoes bevatten alleen materialen van hoge kwaliteit. De schoenen zijn geproduceerd in een omgeving met hoge ethische werkstandaarden. Laatstgenoemde is zowel getest door derde partijen als door Lureaux zelf. Door de hoge kwaliteit van de schoenen is het mogelijk om de schoenen iedere dag te dragen. De meeste designer schoenen zijn erg duur. Naast het maken van te geweldige schoenen was één van onze doelen om onze collectie betaalbaar te houden voor iedereen. Dit maakt de schoenen ook ideaal om te dragen naar een sollicitatiegesprek of feestje.

AFBEELDING/FILMPJE

AFBEELDING/FILMPJE

Express Yourself!

Tegenwoordig zijn mensen zich in toenemende mate bewust dat het belangrijk is om jezelf juist te kleden. Zelfs als we denken dat het niet zo is, (eerste) indrukken zijn erg belangrijk. Wanneer je iemand ontmoet, is hoe je er uit ziet het eerste wat mensen van je zullen meekrijgen. Bij Lureaux begrijpen we dat mensen neigen om aannames te maken op basis van hoe je eruit ziet en kleedt. Het uitgangspunt bij het ontwerpen van Lureaux Shoes is altijd dat de schoenen het juiste verhaal moeten overbrengen. Veel mensen missen de kans om te zeggen: "Hey, ik ben niet middelmatig. Ik ben speciaal!" Kom niet vast te zitten in middelmatigheid. Durf speciaal te zijn!

Met passie opgericht door twee vrienden uit Nederland.

Consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.

  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.
  • Aliquam tincidunt mauris eu risus.
  • Vestibulum auctor dapibus neque.

Consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Lureaux Shoes

Wij van Lureaux Shoes realiseren dat de dingen die je draagt veel zeggen over jou iemand als persoon. Lureaux Shoes zijn speciaal ontworpen om jezelf te onderscheiden. Verdwijn niet in de massa, blijf speciaal en laat jouw schoenen jouw persoonlijkheid kleuren en illustreren.

Als je vragen of opmerkingen hebt, neem dan contact met ons op. Er bestaat geen redelijke vraag die wij niet kunnen beantwoorden.

AFBEELDING/FILMPJE

Wij garanderen

Makkelijk bestellen

 

Direct online bestellen en betalen.

Wij verzorgen

Gratis verzending

 

Gratis verzenden voor al uw bestellingen.

En..

Gratis Retour

 

Distillery artisan DIY Tonx you probably haven’t heard of them, mustache.

Meer over Lureaux...

Wat doen wij en waar ligt onze interesse?

Wij houden van

Vernieuwing

Door onze schoenen zelf te ontwerpen en out-of-the-box designs te introduceren, stralen Lureaux Shoes vernieuwing uit. 

Wij hebben

Passie

Of het nu ontwerpen, ondernemen of produceren is. Iedereen die bijdraagt aan Lureaux doet wat hij of zij leuk vindt. 

We voorzien in

Style

Lureaux Shoes benadrukken jouw krachtige en speciale persoonlijkheid.  

Wij produceren

Schoenen

Wij kunnen er niet genoeg van krijgen. Jij toch ook niet?

Wij verkopen via onze

Online shop

In onze digitale winkel kun je overal en altijd een nieuw paar schoenen kopen!

Wij creëren 

Nieuwe Trends

We don't follow trends, we make 'em!